Μήνυμα Προέδρου & Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί φίλοι

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα. Αυτή ντύθηκε με όνειρο, δέθηκε με ζήλο και σαρκώθηκε με αγάπη. Όλα για την ιδιαίτερη πατρίδα.

Επτά Δραμινοί γιατροί που ζούμε και εργαζόμαστε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, συναντηθήκαμε και έχοντας ως κοινό τόπο την Δράμα, συστήσαμε την Εταιρεία «Η Δράμα Ενάντια στον καρκίνο».

Η εταιρεία μας είναι αστική μη κερδοσκοπική, επιστημονική και έχει ως σκοπό την έρευνα, μελέτη, οργάνωση και τεχνολογική υποστήριξη και εν γένει προώθηση δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στον επιστημονικό προβληματισμό, στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση στον τομέα του καρκίνου και των καρκινοπαθών, με κάθε γενικότερα επιστημονικό μέσο στο νομό μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Καλούμε λοιπόν ιατρούς, επαγγελματίες του χώρου της υγείας που γεννήθηκαν ή κατάγονται αλλά και εργάζονται ή διαμένουν στο νομό Δράμας καθώς και φίλους του νομού μας που η επαγγελματική τους απασχόληση έχει ως γνωστικό αντικείμενο και τον καρκίνο και φυσικά πρόσωπα που ενστερνίζονται τους σκοπούς της Εταιρείας μας να εγγραφούν μέλη της.

Σαν πρώτη προτεραιότητα της Εταιρεία μας έχει να δώσει απάντηση σε τοπικά προβλήματα και ανησυχίες, αλλά απώτερος στόχος είναι η Δράμα να αποτελέσει «πλατφόρμα» προσέγγισης όλων των επιστημών με επίκεντρο τον καρκίνο.

Σας καλούμε να μεγαλώσουμε την Εταιρεία μας, να «μεγαλώσουμε» τη Δράμα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Εταιρείας